Technocraten willen een “verplicht” persoonlijk koolstofcertificaat voor iedereen

technocraten-willen-een-“verplicht”-persoonlijk-koolstofcertificaat-voor-iedereen

15-09-21 05: 47: 00,

Technocraten bereiden een “verplichte” persoonlijke koolstofuitstoot voor die, via een app, je reizen, verwarmingskosten en zelfs je voedsel zou bijhouden, en rantsoenering zou invoeren in elk aspect van je leven.

Ja, echt waar.

Het voorstel werd door vier “milieudeskundigen” in het wetenschappelijke tijdschrift Nature naar voren gebracht als een manier om de wereldwijde koolstofuitstoot te verminderen.

Iedereen zou een “koolstofemissierechtenkaart” krijgen die “ertoe zou leiden dat alle volwassenen een gelijk verhandelbaar koolstofemissierecht zouden krijgen dat mettertijd zou worden verlaagd overeenkomstig nationale [Kohlenstoff-]doelstellingen.”

De auteurs verduidelijken dat de regeling een “nationaal verplicht beleid” zou zijn.

Koolstofeenheden worden “afgetrokken van het persoonlijk budget bij elke betaling van brandstof, verwarmingsbrandstof en elektriciteitsrekeningen”, en iedereen die de limiet overschrijdt, wordt gedwongen extra eenheden te kopen op de persoonlijke koolstofmarkt van degenen die een overschot hebben om te verkopen.

Dit betekent dat de rijken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: