Ter herinnering, de Deense regering komt met de opening een belofte na die los stond van het vaccinatiecijfer

ter-herinnering,-de-deense-regering-komt-met-de-opening-een-belofte-na-die-los-stond-van-het-vaccinatiecijfer

15-09-21 03: 00: 00,

De hoge vaccinatiegraad maakt het Denemarken – in tegenstelling tot Duitsland – mogelijk de corona-gerelateerde beperkingen op de grondrechten op te heffen, zo zeggen zij eensgezind. Maar: de regering van Zweden doet het ook, ondanks de lagere vaccinatiegraad. En: het einde van de maatregelen in Denemarken werd beloofd voor de tijd dat iedereen de kans had zich te laten vaccineren, ongeacht de quota. In tegenstelling tot de gebruikelijke woordbreuk van de Duitse regering, houdt de Deense regering zich aan haar belofte.

In de berichten over het einde van alle grondrechtenbeperkingen in Denemarken wordt achteloos vergeten te vermelden dat de regering daarmee een belofte nakomt die zij een half jaar geleden heeft gedaan:

Uit een krantenbericht van 23. Maart 2021:

Terwijl Duitsland de lockdown verlengt, heeft Denemarken

” Lees verder

%d bloggers liken dit: