TREASON

treason

15-09-21 07: 18: 00,

TRANSCRIPT

Volgens het pas verschenen boek ‘Peril’ van Bob Woodward en Robert Costa pleegde generaal Mark Milley van de Joint Chiefs of Staff verraad.

Op 30oktober 2020 pleegde hij een uiterst geheim telefoongesprek met Genereal Li van de Chinese Communistische Partij, waarbij hij hem verzekerde dat de VS China niet zouden aanvallen en als ze dat ooit van plan zouden zijn, hij van tevoren zou bellen en het hen zou laten weten.

Milley pleegde een tweede Top Secret telefoontje op 8 januari van 2021, waarbij hij zijn communistische handlers vertelde dat Trump “onstabiel” was, maar de verzekering gaf dat er niets zou gebeuren.(Diezelfde dag belegde Milley een geheime spoedvergadering in het Pentagon, waarbij hij zijn ondergeschikten beval om alle bevelen van de president van de Verenigde Staten zonder zijn aanwezigheid te negeren. Dit is een Amerikaanse generaal op een van de hoogste niveaus van ons leger,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: