Twee hoge FDA-functionarissen nemen ontslag vanwege beslissingen over vaccins

twee-hoge-fda-functionarissen-nemen-ontslag-vanwege-beslissingen-over-vaccins

15-09-21 01: 29: 00,

FDA-bombshell: is vaccin het doodvonnis van het agentschap?

  • Twee hooggeplaatste ambtenaren van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) hebben abrupt ontslag genomen: Marion Gruber verlaat in oktober haar post als directeur van het FDA’s Office of Vaccine Research and Testing, en haar plaatsvervanger, dr. Philip Krause, in november.
  • Gruber en Krause zeiden naar verluidt dat zij niet geloofden dat er voldoende gegevens waren om de introductie van COVID boosters in september te ondersteunen 2021. Zij waren ook tegen het betrekken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention en zijn Advisory Panel on Immunization bij de besluitvorming.
  • Op 12. In augustus 2021 hebben gezondheidsfunctionarissen een derde herhalingsvaccinatie goedgekeurd voor mensen met een verzwakt immuunsysteem die aanvankelijk de injecties van Pfizer of Moderna hadden gekregen. Sindsdien zijn er ten minste 955.000 COVID 19 boosters toegediend, hoewel het onduidelijk is of ze allemaal technisch zijn goedgekeurd.
  • De invoering van de boosters voor volwassenen die hun tweede dosis ten minste zes maanden geleden hebben gekregen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: