Twintig jaar later: we hebben niets geleerd van 9/11

twintig-jaar-later:-we-hebben-niets-geleerd-van-9/11

15-09-21 10: 30: 00,

Niets maakte de heersende elites in Washington meer woedend toen ik 2007 in een presidentieel debat de waarheid onthulde over de aanslagen van 11. September 2001: zij vielen ons aan omdat wij al decennia lang burgers in het Midden-Oosten bestraffen en bombarderen. De bommenleggers van 9/11 waren niet gemotiveerd om zelfmoordaanslagen te plegen op de Twin Towers en het Pentagon omdat zij niet van onze vrijheden hielden, zoals toenmalig president Bush beweerde. Dat was een leugen uit eigenbelang. Ze haatten – en haten – ons omdat wij hen zonder reden gedood hebben. Dag na dag. Jaar na jaar. Tot een paar dagen geleden, toen president Biden Zemari Ahmadi en negen leden van zijn familie – waaronder zeven kinderen – afslachtte in Afghanistan. De regering pochte dat het een top ISIS doelwit had uitgeschakeld. Maar het loog. Ahmadi was gewoon een hulpverlener die voor een Californische organisatie water verstrekte aan lijdende Afghaanse dorpelingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: