Uit persoonlijke ervaring: De Corona-situatie in Rusland

uit-persoonlijke-ervaring:-de-corona-situatie-in-rusland

14-09-21 11: 45: 00,

Steeds weer wordt mij gevraagd iets te schrijven over de Corona-situatie in Rusland, hetgeen ik hierbij doe.

De laatste keer dat ik schreef over hoe ik de Corona-situatie in Rusland zie, was begin juli. De reden waarom ik er sindsdien niet meer over geschreven heb, is omdat er eigenlijk niets veranderd is. Covid-19 is niet het dominante onderwerp in Rusland en gesprekken gaan zelden over Corona en vaccinaties. Het maakt niet uit of u thuis zit met vrienden, kletst met andere hondenbezitters in het hondenpark tijdens het wandelen, een praatje maakt met de taxichauffeur en ga zo maar door. Corona is praktisch een non-issue.

Ook al wil de Russische regering het aantal gevaccineerden nu op soms drastische manieren verhogen door werkgevers te verplichten ten minste 60 procent van de beroepsbevolking te laten vaccineren of door vaccinatie de facto verplicht te stellen voor iedereen in Moskou,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: