Uitgelekte video: Top dokters bespreken het opblazen van Covid cijfers om mensen bang te maken

uitgelekte-video:-top-dokters-bespreken-het-opblazen-van-covid-cijfers-om-mensen-bang-te-maken

15-09-21 05: 42: 00,

Er zijn beelden opgedoken van Amerikaanse artsen die bespreken hoe ze de Corona-cijfers kunnen opblazen om het publiek bang te maken zich te laten vaccineren. Een opname van een Zoom-videoconferentie tussen artsen en een marketingdirecteur van het Novant Heath New Hanover Regional Medical Center onthult een interne discussie over het manipuleren van COVID-gegevens over gevallen en sterfgevallen om het publiek in paniek te brengen.

Een van de artsen, Mary Rudyk, stelde voor dat ziekenhuizen “het publiek meer schrik aanjagen” door het aantal COVID-patiënten op te blazen, zodat ze mensen ten onrechte kunnen vertellen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je doodgaat.”

Ze dacht eraan ook patiënten te tellen die nog in het ziekenhuis liggen maar de Corona-afdeling al hebben verlaten. Een andere arts wees erop dat deze patiënten “hersteld” waren. “Ik denk dat dat ook benadrukt moet worden, want als je uit je isolement bent,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: