Vader wiens zoon stierf aan door vaccin veroorzaakte hartinfectie wordt gecensureerd door Facebook

vader-wiens-zoon-stierf-aan-door-vaccin-veroorzaakte-hartinfectie-wordt-gecensureerd-door-facebook

15-09-21 05: 40: 00,

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon overleed nadat hij het Corona-vaccin had gekregen, werd afgelopen weekend van Facebook gecensureerd. Ramirez vertelde over de toespraak die hij hield op het Capitool van de staat Texas in Austin. Hij kon daarna urenlang niets posten op Facebook 24.

Kort daarvoor had Ramirez in de Alex Jones Show gemeld dat zijn zoon Ernest Ramirez Jr. was bezweken aan de gevolgen van een hartinfectie, vijf dagen nadat hij de Moderna-injectie had gekregen. Uit de autopsie bleek dat het hart van zijn zoon twee keer zo groot was als normaal. De media probeert dit soort getuigenissen onder het tapijt te vegen. Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat jongens 14-maal meer kans hebben op een hartontsteking na inname van Coronapril van Pfizer.

Het aantal gevallen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier, is in het Westen explosief gestegen sinds vaccinatie werd goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen.

Dit is weer een voorbeeld van

” Lees verder

%d bloggers liken dit: