Veroorzaakt mRNA vaccinatie kanker?

veroorzaakt-mrna-vaccinatie-kanker?

15-09-21 08:23:00,

Volgens een wetenschappelijk verslag dat momenteel als preprint is gepubliceerd door het vaktijdschrift Authorea, brengt het injecteren van een gemodificeerd mRNA in het menselijk lichaam, zoals bijvoorbeeld gebeurt met de injectie van Biontec/Pfizer, aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee die, naast de reeds bekende bijwerkingen zoals trombose, bloedingsstoornissen, immuunsuppressie, enz., op lange termijn gevolgen kunnen hebben zoals neurodegeneratieve ziekten en een versnelde groei van kanker, schrijft 2020news.de.

De modificatie van het mRNA, die door de fabrikanten is uitgevoerd om het te beschermen tegen afbraak in het lichaam en tegelijkertijd een veranderde eiwitvorming te veroorzaken, kan leiden tot “leesfouten”, die de ontwikkeling van een reeks ziekten kunnen bevorderen. De wijziging van de mRNA-sequentie beschermt het mRNA in de cel tegen herkenning als vreemd en afbraak door het aangeboren immuunsysteem. Als er leesfouten optreden bij de productie van het spike-eiwit, kunnen zich verschillende scenario’s voordoen:

(a) Het spike-eiwit verandert zijn 3D-structuur en er wordt een valse antilichaamreactie tegen een eiwit gegenereerd, zodat de gevormde antilichamen het oorspronkelijke virale spike-eiwit niet herkennen. Immunisatie van de behandelde persoon tegen SARS-CoV-2 vindt niet plaats.

b) Het spike-eiwit kan zich niet goed vouwen en wordt dus door de cel gedwongen tot afbraak. Aangezien op het celoppervlak geen spike-eiwit aan de immuuncellen wordt gepresenteerd, kan er geen immuunrespons plaatsvinden.

c) Er wordt een gewijzigd eiwit met een onbepaalde functie gegenereerd. Dit eiwit kan functieloos zijn of een grotere bedreiging vormen voor het lichaam dan het eigenlijke juiste spike-eiwit dat door de injectie wordt gegenereerd.

Het probleem is, volgens de auteur van het verslag, dat het mRNA voor gebruik in het vaccin buitengewoon is gewijzigd ten opzichte van het natuurlijke mRNA van het virus: het bestanddeel uracil is vervangen door Ψ (pseudo-ouridine) om het immuunsysteem te misleiden, de snelheid van de eiwitsynthese is sterk verhoogd door gewijzigde basenvolgorden, wat zou kunnen leiden tot een grotere gevoeligheid voor fouten bij de omzetting van het mRNA in eiwitten. Twee aminozuren werden vervangen door prolines om het gesynthetiseerde spike-eiwit in een toestand van prefusie te houden. Dit is de toestand in suspensie voordat het spike-eiwit zich koppelt aan de ACE2-receptor. Sommige aminozuren zijn vervangen door proline en aan het eind (3ÚTR) van het eigenlijke spike-gen is een sequentie toegevoegd, waarvan helemaal niet bekend is waaruit die bestaat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: