Verpleegster slaat alarm over vaccinaties: “Dit is echt schokkend”.

verpleegster-slaat-alarm-over-vaccinaties:-“dit-is-echt-schokkend”.

15-09-21 10: 06: 00,

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft veel patiënten bijwerkingen zien ondervinden na ontvangst van het Corona-vaccin. In een toespraak in de Stew Peters Show zei ze dat collega’s in het hele land soortgelijke ervaringen hebben gehad.

“We hebben het niet over koorts of rillingen, we hebben het over beroertes, hartaanvallen, bloedstolsels, ernstige cognitieve problemen, evenwichtsproblemen, niet kunnen lopen en het Guillain-Barré syndroom,” zei Landers. “Het is echt schokkend.”

Ze zei ook dat artsen lijden aan cognitieve dissonantie en misleid worden. “Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt,” zei ze. Overal worden patiënten in het ziekenhuis opgenomen nadat ze zijn gevaccineerd, maar je kunt niet zeggen dat het iets met het vaccin te maken heeft, zei de verpleegkundige.

Landers, die al 20 jaar in het vak zit, deed zelf onderzoek van februari tot begin augustus en schat dat 30 procent van alle ziekenhuisopnames in die periode in verband kan worden gebracht met bijwerkingen van het vaccin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: