Video: Grafeenoxide: Een giftige stof in het flesje van het COVID-19 mRNA-vaccin?

video:-grafeenoxide:-een-giftige-stof-in-het-flesje-van-het-covid-19-mrna-vaccin?

15-09-21 10: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Voor het eerst gepubliceerd op Global Research op juli 17, 2021

Wij brengen dit belangrijke interview met Ricardo Delgado Martin, oprichter en directeur van Quinta Columna onder de aandacht van de lezers van Global Research. Ricardo is verantwoordelijk voor de coördinatie van de analyse door het Spaanse onderzoeksteam van de effecten van de nanodeeltjes van grafeenoxide in de flacon van het mRNA-vaccin.

De resultaten van hun analyse met elektronenmicroscopie en spectroscopie zijn verstrekkend. Grafeenoxide is een toxine dat trombi en bloedstolling uitlokt. Het heeft ook een invloed op het immuunsysteem. Grafeenoxide opgehoopt in de longen kan verwoestende gevolgen hebben.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: