Vrij zwevende intelligentie: de pandemie van vaccinators

15-09-21 12: 22: 00, “Picknick in plaats van certificaat” op 17. September in Einsiedeln

De Freiheitstrychler nodigen u uit voor een picknick voor het plein van de abdij van Einsiedeln: Vrijdag, 17.09.2021, van 18: 00 klok Fride ! Vrijheid ! S Volch isch souverän! Vanwege de rigoureuze sluitingen voor mensen zonder certificaat in Einsiedeln (zie video), nodigen de Freedom Strychlers mensen uit om zich te verzamelen op het grote plein voor het klooster. De verslaggever Chrigi Rüegg schrijft hierover op zijn (…)

” Lees meer

Zwitserland test kinderen en jongeren op vaccinatie

Sinds begin dit jaar is het testpercentage voor kinderen en jongeren met 240,5 procent verhoogd: “Als munitie voor politiek gestuurde druk en bangmakerij.” Zoals de grafiek van de wiskundige en statisticus “Real Data Hero” laat zien,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: