Wetenschap begint met twijfel, vrijheid met een duidelijk nee! Door Anselm Lenz

wetenschap-begint-met-twijfel,-vrijheid-met-een-duidelijk-nee!-door-anselm-lenz

15-09-21 10: 19: 00,

Na anderhalf jaar van de Corona-maatregelen is er nog geen enkel positief effect te bespeuren. De enige hoop is de cohesie van de grootste democratiebeweging in de geschiedenis.

Een commentaar van Anselm Lenz (redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand).

Op zaterdag, 18. September 2021 zullen moedige democraten, die de in onrechtvaardigheid verzonken partijstaat overstijgen, in Berlijn bijeenkomen. Velen blijven in hun hoofdstad om deel te nemen aan de 25. September, de dag voor de Bondsdagverkiezingen, om hun standpunt duidelijk te maken.

Hun standpunt luidt: “Ook al worden wij door onze staat en de grote media overal met de dood bedreigd – wij komen op voor de mensenrechten en de grondwet, voor de verlichting en wat het minimum van de mensheid eist! We zullen niet toekijken hoe ons Duitsland weer afglijdt naar genocide en vernietiging.” De bescherming van het leven van kinderen, de waardigheid en de vrijheid van ieder mens zijn hun eerste prioriteit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: