Zijn de ongevaccineerden een gevaar voor anderen?

zijn-de-ongevaccineerden-een-gevaar-voor-anderen?

15-09-21 05: 38: 00,

Bezwaar 1. De niet-gevaccineerden zijn inderdaad een bedreiging voor anderen omdat de pandemie alleen kan worden overwonnen door kudde-immuniteit, en kudde-immuniteit kan alleen veilig en snel worden bereikt door wijdverbreide vaccinatie. De niet-gevaccineerden vertragen derhalve de tijd om kudde-immuniteit te bereiken en zijn derhalve verantwoordelijk voor de hoge morbiditeit en mortaliteit die door deze vermijdbare vertraging worden veroorzaakt.

Bezwaar 2. Het is algemeen bekend dat asymptomatische infecties met SARS-CoV-2 voorkomen en dat een niet-gevaccineerde persoon het virus kan overdragen op niet-betrokken personen. Daarom vormen de ongevaccineerden een gevaar voor anderen.

Bezwaar 3. De ongevaccineerden hebben een irrationele, wetenschappelijk ongefundeerde angst voor vaccins. Zij hebben een samenzweerderige houding die zich verspreidt via desinformatiecampagnes, de instellingen voor volksgezondheid ondermijnt en de sociale samenhang schaadt. Daarom zijn de ongevaccineerden een bedreiging voor anderen.

Tegenwerping 4. Door het bagatelliseren van het gevaar van het virus,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: