Zoon getuigt over de kanker van zijn moeder die te wijten zou zijn aan blootstelling aan Roundup

zoon-getuigt-over-de-kanker-van-zijn-moeder-die-te-wijten-zou-zijn-aan-blootstelling-aan-roundup

15-09-21 01: 45: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een vrouw die leed aan non-Hodgkin lymfoom was een toegewijde gebruiker van Roundup onkruidverdelger gedurende decennia voordat ze ziek werd, getuigde haar zoon dinsdag in een Californische rechtszaak die het vierde dergelijke proces markeert waarin een kanker slachtoffer tegen Roundup maker Monsanto.

Onder ondervraging door een advocaat die eiseres Donetta Stephens vertegenwoordigt, herinnerde haar zoon David Stephens zich het veelvuldig gebruik van Roundup door zijn moeder in de tuin en haar neiging om mouwloze shirts en korte broeken te dragen wanneer ze buiten de onkruidverdelger sproeide. Hij beschreef hoe hij zich haar gebruik herinnerde toen hij een kind was en hoe dat gebruik doorging toen hij volwassen was en zijn eigen kinderen had.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: