Zweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen – “Iedereen moet gevaccineerd worden”

zweedse-regering-geeft-4-miljoen-uit-om-de-ongevaccineerden-op-te-sporen-–-“iedereen-moet-gevaccineerd-worden”

15-09-21 09:43:00,

Minister van Sociale Zaken Lena Hallengren (sociaal-democraten) heeft woensdag een persconferentie gehouden over de situatie rond Covid in Zweden. Zij kondigde onder meer aan dat het doel van de regering is dat niemand aan vaccinatie ontsnapt en dat zij daarom nu SEK40 miljoen (ca. €4 miljoen) extra belastinggeld investeert in vaccinatiepropaganda, bericht Samnytt.se.

Een steeds groter deel van de Zweden die zo ernstig geïnfecteerd zijn dat zij in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, is gevaccineerd, maar volgens Hallengren zijn er nog steeds meer mensen die niet zijn gevaccineerd. In andere landen, waaronder Israël, dat het hoogste percentage gevaccineerden ter wereld heeft, overheersen nu de reeds gevaccineerden onder degenen die intensieve zorg nodig hebben.

Tot vijf injecties kunnen nodig zijn

Zoals eerder gemeld, komen er nu steeds meer berichten dat de vaccins niet alleen bijwerkingen hebben, maar ook niet de gehoopte bescherming tegen infectie bieden. In plaats van de eerste en vervolgens de tweede injectie als volledige vaccinatie te beschouwen, wordt nu gesproken over drie, vier of vijf injecties van de versnelde en alleen voor noodgevallen goedgekeurde gentherapie injecties.

De Zweedse regering wil in dit stadium geen verplichte vaccinatie invoeren, maar de minister van Sociale Zaken heeft tijdens de persconferentie duidelijk gesteld dat zij van niemand een excuus zal aanvaarden om de injecties niet te nemen, behalve wanneer er sterke medische contra-indicaties zijn.

“Er is maar één weg vooruit – iedereen moet worden gevaccineerd,” was Hallengren’s resolute boodschap.

Zal mensen opzoeken en hen overhalen om de injecties te nemen

Daarom trekt de regering nu 40 miljoen Zweedse kronen extra uit de begroting voor volksgezondheid, niet alleen om campagnes en propaganda voor vaccinatie te maken, maar ook om oproepbrieven en sms-berichten te versturen en mensen thuis, op school, op het werk, in verenigingen en parochies actief op te zoeken en over te halen de prikken te nemen.

Wetenschappers zeggen dat de zogenaamde kudde-immuniteit is bereikt wanneer ergens tussen 40% en 60% van een bevolking is geïmmuniseerd, hetzij doordat zij de ziekte heeft gehad, hetzij doordat vaccins zijn gebruikt. Maar ondanks het feit dat dit percentage in Zweden met bijna 75% ruimschoots is gehaald, heeft het rood-groene regime en het Zweedse Agentschap voor Volksgezondheid besloten dat de massale vaccinaties moeten worden voortgezet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: