“Artsen voor Covid Ethiek waarschuwen tegen herhalingsvaccinaties

15-09-21 10: 15: 00,

Gepubliceerd op 16. September 2021 door StS.

Het Europees Parlement debatteert vanaf 13. September over gezondheid en ziektepreventie. Ter gelegenheid hiervan heeft de internationale medische vereniging Doctors for Covid Ethics een open brief gestuurd naar leden van het Europees Parlement en naar het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

Doctors for Covid Ethics, een groep die mede is opgericht door voormalig Pfizer Vice President Michael Yeadon, telt honderden medische deskundigen van over de hele wereld onder zijn ondertekenaars. Andere stichtende leden zijn prof. dr. Sucharit Bhakdi, voormalig voorzitter van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, en dr. Wolfgang Wodarg, voormalig hoofd van het Gezondheidscomité van de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: