Ben je op de trein gestapt die naar nergens rijdt?

ben-je-op-de-trein-gestapt-die-naar-nergens-rijdt?

16-09-21 05:21:00,

De gevaccineerde schapen worden meegenomen voor een rit. Hoe lang voordat ze van de trein springen? Nooit? Eerst vertelden ze je dat het vaccin je weg uit het donker was, uit de lockdowns. En als genoeg van jullie de injectie namen, zou de pandemie voorbij zijn. Dus jullie gingen in de rij staan en namen de prik. En je nam de tweede dosis.

En toen zeiden ze: Wacht. Je kan het virus nog steeds overbrengen. In feite, je kon nog steeds COVID oplopen. Bovendien kan je viruslading net zo hoog zijn als bij de ongevaccineerden. Boem. Dus je moet nog steeds een mondkapje dragen. Je moet nog steeds afstand houden. En voila, boosters zouden nodig zijn, schrijft Jon Rappoport.

Hoeveel boosters? Onbekend. Misschien één per jaar, of één om de acht maanden.
Als je de boosters neemt, moet je dan nog steeds een mondkapje dragen en afstand houden? Blijkbaar, ja.

Ze blijven beweren dat het vaccin je beschermt tegen ernstige ziekte en ziekenhuisopname, maar… de klinische tests van de drie grote vaccins toonden aan dat de injecties alleen milde ziekte zouden voorkomen. Rillingen en koorts, of een hoest. Dat hebben ze je nog steeds niet verteld.

Eens kijken, wat nog meer? Kijk je naar football? Het afgelopen weekend, toen de college en NFL wedstrijden begonnen, vulden grote groepen ongemaskerde toeschouwers de tribunes over het hele land.

Denk je echt dat de officials die mensen hebben doorgelicht, om er zeker van te zijn dat ze een vaccinatiepaspoort hadden voordat ze de stadions binnenkwamen? Ben je gek?
En wat vind je daarvan? Je gedraagt je als een braaf schaapje, je hebt je injecties genomen, maar miljoenen mensen gingen naar voetbalwedstrijden, schreeuwend en gillend, wang tegen wang zittend, zonder mondkapjes op.

Drommen immigranten stromen de zuidelijke grens van de VS over, en de meeste van hen worden niet ingeënt. Ze worden overgeplaatst naar steden en dorpen van San Diego tot Bangor.

En vergeet niet, het aantal meldingen van verwondingen en sterfgevallen door het vaccin is duizelingwekkend. De deskundigen geven toe dat ze geen idee hebben over de lange termijn effecten van het vaccin.

Functionarissen in sommige delen van het land zijn bezig met nieuwe lockdowns. Er is geen manier om te voorspellen wanneer zulke lockdowns in jouw gebied kunnen opduiken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: