Britse regering brengt burgers in verwarring: vaccinatiekaarten kunnen er toch komen

15-09-21 10: 00: 00,

Gepubliceerd op 16. September 2021 van WS.

Beleidsmakers verwarren hun burgers met tegenstrijdige Corona-informatie. Kort nadat de Britse regering het publiek had doen geloven dat plannen voor vaccinatiekaarten voor het betreden van horecagelegenheden en het bijwonen van evenementen van de baan waren (wij meldden), kondigde zij aan dat deze toch zouden worden ingevoerd – samen met verplichte maskers en mogelijk een nieuwe lockdown – “als de boostervaccinaties en de vaccinaties voor gezonde tieners deze winter niet voldoende zijn om infecties met covids te voorkomen”.

Deze “herhalingsvaccinaties” voor personen ouder dan 50-jaar en de “vaccinaties” voor tieners en kinderen jonger dan 16-leeftijd beginnen volgende week. Dit werd gemeld door de mediaportal The Daily Sceptics met verwijzing naar MailOnline.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: