Fauci wil vaccinatie afdwingen, als ongevaccineerden niet overgehaald worden

15-09-21 10: 05: 00,

Volgens Anthony Fauci kan de “pandemie” alleen worden overwonnen met vaccinatie. Maar hij spreekt zichzelf tegen.

Gepubliceerd op 16. September 2021 door RL.

De regering zou “vaccinatie” voor iedereen moeten verplichten. Dat is de enige oplossing, volgens Anthony Fauci, hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). “We hebben een behoorlijk hardcore groep mensen die we proberen over te halen – of te dwingen als ze niet overgehaald kunnen worden – om zich te laten vaccineren,” vertelde Fauci zondag aan de Association of LGBTQ Journalists.

Fauci beweerde verder dat de “pandemie” alleen kon worden overwonnen met “vaccinatie”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: