Kinderen in nood – de toekomst in gevaar

kinderen-in-nood-–-de-toekomst-in-gevaar

15-09-21 10: 48: 00,

Gepubliceerd op: 16. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

Ouders offeren hun kinderen op het altaar van de gehoorzaamheid.

Een commentaar van Dr Rudolf Hänsel.

Een artikel in “The Guardian” van 13. September

“Sterke stijging van het aantal acute medische bedden bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen”

zou niet alleen ouders moeten verontrusten. “Uncut-news.ch” publiceerde het artikel. Citaat:

“Een derde van de intensive care bedden in Engeland wordt bezet door kinderen die nergens anders heen kunnen vanwege hun ziekte. Te midden van de COVID-pandemie 19 lijden deze kinderen aan mentale en neurologische problemen. Sommigen vertonen gewelddadig of zelfbeschadigend gedrag, anderen hebben ernstige neurologische ontwikkelingsstoornissen. Weer anderen zijn daar vanwege een eetstoornis. Maar ondanks hun individuele behoeften, hebben velen van hen geen specifieke psychiatrische diagnose. En zonder diagnose hebben ze geen recht op een bed in een echte psychiatrische eenheid,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: