Na de bezetting probeert Afghanistan internationale betrekkingen op te bouwen

na-de-bezetting-probeert-afghanistan-internationale-betrekkingen-op-te-bouwen

16-09-21 01: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Na twintig jaar van directe militaire betrokkenheid en meer dan vier decennia van destabilisatie, hebben de Verenigde Staten een spoor van verwoesting achtergelaten in Afghanistan.

De crises van voedseltekorten, economische onderontwikkeling en verwoeste steden, dorpen en stedelijke gebieden, zullen enorme wereldwijde hulp vergen om grootschalige hongersnood en verdere interne conflicten te voorkomen.

Volgens een recente verklaring van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) hebben vier miljoen mensen in het land dringend behoefte aan voedselhulp. Veel van de mensen die het meest behoefte hebben aan voedsel wonen op het platteland.

De directeur van het Bureau voor noodsituaties en veerkracht van de FAO heeft de Associated Press verteld dat 70% van de bijna 40 miljoen mensen in Afghanistan op het platteland woont.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: