Waarom dringt de Amerikaanse gezondheidsinstantie CDC er ook op aan dat herstellers de volledige Covid-“vaccinatie” krijgen?

15-09-21 10: 00: 00,

Gepubliceerd op 16. September 2021 van WS.

De Centers for Disease Control and Prevention van de VS (CDC) schat dat meer dan 100 miljoen Amerikanen besmet zijn met SARS-CoV-2. Tegelijkertijd zijn er steeds meer aanwijzingen dat natuurlijke immuniteit ten minste even goed beschermt als vaccinatie. Toch eisen Amerikaanse volksgezondheidsleiders dat iedereen, ook zij die hersteld zijn, het vaccin nodig heeft.

“Waarom worden mensen die Covid-19 hebben gehad, gevaccineerd? Waarom telt natuurlijke immuniteit niet mee in de VS?”, vroeg daarom aan het nieuwsportaal The Defender. Al half december 2020, toen de vaccinaties begonnen, was meer dan een kwart van de Amerikanen (91 miljoen) besmet met SARS-CoV-2, volgens CDC-schattingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: