“We hebben elke dag patiënten die een hartaanval krijgen direct na vaccinatie”

15-09-21 10: 20: 00,

Gepubliceerd op 16. September 2021 door RL.

Maandenlang hebben de media en politici ons “vaccinatie” als wondermiddel verkocht. Alleen met mRNA-injecties kan de “pandemie” worden overwonnen. Ongevaccineerden worden nu beschouwd als een “gevaar”, er wordt gesproken over de “pandemie van de ongevaccineerden”, volgens het heersende verhaal.

De hele zaak heeft echter weinig met de werkelijkheid te maken. Afgelopen weekend hebben wij bij Corona-Transition ziekenhuispersoneel gevraagd ons meer te vertellen over de huidige situatie in ziekenhuizen. Intussen hebben wij veel informatie verzameld en met veel gezondheidswerkers gesproken.

De inzichten die wij hebben verkregen, spreken voor zich. Verschillende medewerkers van verschillende ziekenhuizen bevestigden ons,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: