Bondsraadslid Ueli Maurer doet een beroep op de bevolking

bondsraadslid-ueli-maurer-doet-een-beroep-op-de-bevolking

17-09-21 02: 30: 00,

Maurer waarschuwt voor een gevaarlijke machtsconcentratie en uit kritiek op het gezondheidsbeleid. (Met video)

Gepubliceerd op 17. September 2021 door AS.

Een video van bondsraadslid en minister van Financiën Ueli Maurer (SVP) circuleert op Telegram. Het werd gepost op 13. September. Het is waarschijnlijk van de lokale partij manifestatie van de SVP Wald (Zurich) op 12. September. Maurer heeft een trouwe kernkring in de regio Zürich Oberland.

De video toont een toespraak van Maurer waarin hij kritiek levert op het Coronabeleid (zie hierboven, in het Zwitserduits). Het afgelopen anderhalf jaar was een leiderschapscrisis, geen Corona-crisis. De “Freiheitstrychler”, die kritisch stonden tegenover de maatregelen, waren aanwezig op de manifestatie. Maurer poseerde in een van hun T-shirts,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: