Senatoren uit Oregon dienen formeel verzoekschrift in bij de Grand Jury om een onderzoek in te stellen naar het opzettelijke wangedrag van CDC bij de hyperinflatie van COVID-19-gegevens na overtredingen van de federale wetgeving

senatoren-uit-oregon-dienen-formeel-verzoekschrift-in-bij-de-grand-jury-om-een-onderzoek-in-te-stellen-naar-het-opzettelijke-wangedrag-van-cdc-bij-de-hyperinflatie-van-covid-19-gegevens-na-overtredingen-van-de-federale-wetgeving

17-09-21 02: 28: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Oregon State Senators Kim Thatcher en Dennis Linthicum dienden gezamenlijk een formele petitie in voor een federaal grand jury onderzoek naar zowel het CDC als de FDA op 16augustus in de stad Medford, Oregon, Jackson County. De officiële brief bevatte acht bewijsstukken en 20 verwijzingen naar bewijsmateriaal waaruit duidelijk blijkt dat het noodzakelijk is de agentschappen formeel te onderzoeken op opzettelijk wangedrag.

In maart 2020, volgens een paper gepubliceerd in het tijdschrift Science, Public Health Policy, and The Law, veranderde de CDC abrupt hoe overlijdenscertificaten werden geregistreerd voor slechts één soort overlijden-COVID-19-en omzeilde meerdere federale wetten om dit te doen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: