Uitvoering van Agenda 2030: “Persoonlijke koolstofemissierechten”. Studie

uitvoering-van-agenda-2030:-“persoonlijke-koolstofemissierechten”.-studie

17-09-21 02: 11: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Persoonlijke koolstofemissierechten worden vooruitgeschoven in overeenstemming met de doelstellingen van Agenda 2030, de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN en de door de mens veroorzaakte klimaatveranderingshoax. Ik heb eerder over deze hoax geschreven in artikelen zoals Good Hearts, Fooled Minds: Top 4 Fallacies of the Hijacked Environmental Movement waarin ik erop heb gewezen dat de mensheid inderdaad de planeet vervuilt, maar dat die vervuiling absoluut niets te maken heeft met koolstofdioxide of CO2, dat een gas van het leven is. Aangezien Operatie Coronavirus een natuurlijk uitvloeisel is van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) agenda in het algemeen, is het te verwachten dat haar patroon van misleiding andere zwendel en hoaxes zou nabootsen die worden gepromoot door de cabal.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: