De Vax is een menselijk offer – Dr. Zev Zelenko

de-vax-is-een-menselijk-offer-–-dr.-zev-zelenko

19-09-21 08: 58: 00,

Dr. Zev Zelenko is een in Oekraïne geboren orthodox-joodse huisarts die bekend is geworden door de publicatie van een open brief aan president Donald Trump op maart 23, 2020, waarin hij beweerde honderden van zijn COVID-19-patiënten met succes te hebben behandeld met een 5-daagse kuur van zijn cocktail van drie geneesmiddelen hydroxychloroquine, zinksulfaat en azithromycine, die hij promootte als het “Zelenko Protocol”.

Het Zelenko Protocol kreeg bekendheid door verschillende mediafiguren en verschillende functionarissen van de Trump-administratie die het promoten, waaronder Rudy Giuliani en stafchef van het Witte Huis Mark Meadows.

Begin augustus, 2021, getuigde Dr Zelenko voor een Israëlische Rabbinale rechtbank dat de meerderheid van de “gevaccineerden” (dat is meer dan 80% van de Israëlische bevolking) waarschijnlijk binnen 3 jaar dood zal zijn.

Dr Zelenko voegt zich vandaag bij Sean op het SGT Report met zijn serene, doodse analyse van de horrorshow die we meemaken, met een boodschap die tegelijk opbeurend is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: