“De vrijheid van de wetenschap is in gevaar”

18-09-21 10: 10: 00,

Gepubliceerd op 19. September 2021 door AS.

“Het kan niet zo zijn dat wij als samenleving op een punt zijn gekomen dat je als wetenschapper bang moet zijn om wetenschappelijke feiten in de openbaarheid te brengen,” zei prof. dr. Christof Kuhbandner op 27. May in gesprek met Gunnar Kaiser. De psycholoog is hoogleraar aan het Instituut voor Experimentele Psychologie van de Universiteit van Regensburg en bekleedt de leerstoel onderwijspsychologie.

Naast zijn wetenschappelijke publicaties is Kuhbandner bij een breder publiek bekend geworden door bijdragen in online media (bijv. Telepolis). Daarin uitte hij kritiek op de niet-farmaceutische Coronamaatregelen en waarschuwde hij voor collaterale schade. Kuhbandner wees op het gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing van de maatregelen en werd een “wetenschapper,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: