“Israël kocht grote voorraden van het vaccin om als proefkonijn te dienen voor de wereld”

18-09-21 10: 15: 00,

“Israël heeft grote voorraden van het vaccin gekocht om als proefkonijn te dienen voor de wereld”

Gepubliceerd op 19. September 2021 van WS.

De Israëlische regering heeft een exclusief contract gesloten met Pfizer/BioNTech, de burgers van het land worden misbruikt als laboratoriumratten – dit nieuws circuleerde maanden geleden op sociale netwerken. Tot nu toe werd het beschouwd als een samenzweringstheorie.

Maar nu hebben zelfs de Israëlische mainstream media dit schandaal opgepikt. Dit werd gemeld door het online portaal Health Impact News op 14. September. Deze publiceerde een video van een programma op de Israëlische televisie waarin een onlangs uitgelekt Zoom-gesprek met de vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, Dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: