[Update] Covid vroege behandeling

[update]-covid-vroege-behandeling

19-09-21 12: 00: 00, Artemisia annua: In vitro werkzaamheid tegen SARS-CoV-2 replicatie (Nair et al.)

Gepubliceerd: September 19, 2021

Artemisia annua en arginine als veelbelovende covid vroege behandelingsopties.

In het licht van niet-duurzame covid vaccin bescherming, blijft de beschikbaarheid van effectieve vroege behandelingsopties voor hoog-risico covid patiënten een topprioriteit.

Gebaseerd op veelbelovende peer-reviewed preklinische en vroege klinische resultaten, heeft SPR artemisia annua en arginine toegevoegd aan haar covid vroege behandelingsprotocol (zie gekoppelde studies hierin).

Wat betreft ivermectine, bleken verschillende positieve studies frauduleus of onbetrouwbaar; als alle studies van lage kwaliteit worden uitgesloten, is het voordeel van ivermectine niet langer statistisch significant. Enig gunstig immuno-modulerend effect – zoals gevonden door het Franse Instituut Pasteur – is nog steeds aannemelijk, maar het beschikbare bewijs is tamelijk onzeker geworden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: