Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide

het-grote-sterven-is-begonnen:-de-vaccinatiepandemie-onthult-de-genocide

20-09-21 06:52:00,

Het “vaccinatie”-narratief is aan het afbrokkelen. Het beschermende effect van de vloeistof die wij “vaccin” moeten noemen, lijkt zich niet voor te doen. Het zijn vooral dubbel geïnjecteerde mensen die ziek worden. De intensiteit van de ziekte is hoger bij de geïnjecteerden dan bij de niet-geïnjecteerden. Zelfs de 3e en 4e “booster” injecties helpen niet. Integendeel: de cijfers uit Israël bewijzen dat de “vaccinatie”-campagne de aanzet is geweest tot een ware golf van infecties. Nu bewijzen ook de cijfers van voorheen niet getroffen landen dat de “vaccinatie” heeft geleid tot een pandemie die we nog nooit hebben gezien. De genocide wordt zichtbaar, schrijft Wolfgang Jeschke.

Miljarden mensen accepteerden de deal: 1-2 injecties met het onbekende mRNA-therapeuticum moesten hen en hun kinderen hun onvervreemdbare grondrechten teruggeven, hun vrijheid om te reizen, te werken, zich te verplaatsen, onderwijs te volgen, uit eten te gaan, of gewoon te hopen op redding uit de geënsceneerde pandemische toestand. In hun ondoordachte pact met het vaccinimperium hebben zij de berekening zonder de duivel gemaakt: de verlossing blijft uit, de vloeistof werkt niet en ook niemand krijgt zijn rechten terug. In plaats daarvan moet iedereen weer worden behandeld met de giftige cocktail, waarvan de gevolgen inmiddels miljoenen keren zijn gedocumenteerd in de databanken met bijwerkingen.

De cijfers uit Israël spreken een duidelijke taal. Sinds de “vaccinatie” met de 3e dosis is het aantal gevallen en sterfgevallen explosief gestegen.

Foto: https://mobile.twitter.com/MConceptions/status/1434997019697893384/photo/1

Peter F. Mayer (www.tkp.at) meldde onlangs op zijn wetenschapsblog: “We weten uit een Deens onderzoek onder 30.000 verpleeghuisbewoners en 330.000 gezondheidswerkers dat er in de eerste 14 dagen na vaccinatie 40% meer infecties waren in verpleeghuizen en 106% meer bij gezondheidswerkers dan bij degenen die nog niet gevaccineerd waren.”

Over de hele wereld zijn de cijfers vergelijkbaar. Alle landen die “vaccinatie”-campagnes uitvoeren met een tijdsverschil ten opzichte van Israël, ondervinden hetzelfde fiasco: gezonde ongevaccineerden worden minder vaak ziek dan de zogenaamd geïmmuniseerde. Ook in Duitsland volgen de statistieken de Israëlische trend.

Het effect van de “vaccinatie”-campagne is echter bijzonder goed te zien in de voorbeelden van Mongolië, Vietnam en Thailand. Hier begint de “pandemie”, die tot nu toe zelfs met de nutteloze PCR-tests nauwelijks kon worden geconstrueerd, zich nu in de landen te manifesteren als een “vaccinatie”-infectiegolf.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: