NZZ: Corona-demonstratie in Winterthur verloopt vreedzaam

20-09-21 07: 39: 00, Doodsoorzaak na Covid-vaccinatie 19: niet gedeclareerde bestanddelen van Covid-vaccins 19ffe

Persconferentie van het pathologisch instituut van de universiteit van Reutlingen op maandag, de 20.09.2021, vanaf 16 klok in de live stream In het pathologisch instituut in Reutlingen op maandag, de 20. 09. 2021, zullen de resultaten worden gepresenteerd van de autopsies van acht mensen die zijn overleden na vaccinatie met Covid 19. De fijne weefselanalyses werden uitgevoerd door de pathologen Prof. Dr. Arne Burkhardt en Prof. Dr. Walter Lang. De (…)

” Lees meer

Sociaal pedagoog: “We hebben nog nooit zoveel suïcidale jongeren in onze kliniek gehad”

Een sociaal pedagoog vertelt aan “Corona-Transition” hoe moeilijk de situatie momenteel is voor jongeren. Derde deel van de serie: “Wat er echt gebeurt in Zwitserse ziekenhuizen” De “pandemisten” van deze wereld hebben het voortdurend over infecties,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: