Patriarch Bartholomeüs is een gevolmachtigde van VS belangen tegen Rusland

patriarch-bartholomeus-is-een-gevolmachtigde-van-vs-belangen-tegen-rusland

20-09-21 03: 42: 00,

Alle artikelen van Global Research zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op de “World Orthodoxy: Primacy and Sobornost in the Light of the Orthodox Doctrine”-conferentie in september 16, werd een gezamenlijke presentatie gehouden door metropoliet Nikifor van Kykkos en Tylliria en metropoliet Isaiah van Tamassos en Orini van de Kerk van Cyprus. De gezamenlijke presentatie in de kathedraal van Christus de Verlosser in Moskou was een vernietigende aanval op het besluit van veel Orthodoxe Kerken om de onafhankelijkheid van de Orthodoxe Kerk van Oekraïne van de Russisch-Orthodoxe Kerk, ook bekend als het Moskou Patriarchaat, te erkennen. Hun presentatie maakte volledig duidelijk hoe verdeeld de Christelijk Orthodoxe Wereld is na het 2018 schisma.

” Lees verder