Verkiezingsresultaten en beschuldigingen van verkiezingsfraude

verkiezingsresultaten-en-beschuldigingen-van-verkiezingsfraude

20-09-21 07: 14: 00,

De verkiezingen in Rusland zijn gehouden en we horen nu al de eerste beschuldigingen dat de verkiezingen zijn vervalst. Wat zeggen internationale verkiezingswaarnemers die ook ter plaatse waren?

Het was van tevoren al duidelijk dat er beschuldigingen van verkiezingsfraude zouden zijn bij de Russische verkiezingen. Ik heb uitvoerig gemeld dat het EU-Parlement al bij voorbaat had besloten de verkiezingen niet te erkennen “indien de parlementsverkiezingen 2021 in Rusland als vervalst worden erkend”. Dit doet de vraag rijzen wie de verkiezingen “als vervalst” zal erkennen wanneer de OVSE onder een voorwendsel heeft geweigerd verkiezingswaarnemers te sturen .

Verkiezingswaarnemers

De EU zou kunnen verwijzen naar andere internationale organisaties dan de OVSE, want ook al is de OVSE niet afgereisd, vele andere internationale organisaties hebben de verkiezingen waargenomen. Enkele voorbeelden: De Arabische Liga heeft de verkiezingen waargenomen en in een eerste verklaring de goede organisatie van de verkiezingen geprezen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: