Diagnostisch lab gecertificeerde patholoog rapporteert 20 keer toename van kanker bij gevaccineerde patiënten

diagnostisch-lab-gecertificeerde-patholoog-rapporteert-20-keer-toename-van-kanker-bij-gevaccineerde-patienten

21-09-21 02: 43: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een arts, die ook de eigenaar is van een diagnostisch laboratorium, heeft een 20 keer toename van het aantal gevallen van kanker gevonden sinds de uitrol van het COVID-19 vaccin. Hij legde zijn bevindingen uit en zei dat de vaccins ernstige auto-immuunproblemen lijken te veroorzaken, op een manier die hij omschreef als een “omgekeerde HIV” reactie.

Op maart 18, Dr. Ryan Cole, een gediplomeerd patholoog en eigenaar en exploitant van een diagnostisch lab, in een video geproduceerd door het “Capitol Clarity” project van de overheid van Idaho, aan het publiek dat hij een enorme ‘stijging’ ziet in verschillende auto-immuunziekten en kankers bij patiënten die gevaccineerd zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: