Is Justin Trudeau werkelijk gevaccineerd? Gediplomeerd verpleegster uit haar twijfels over de echtheid van Trudeau’s vaccinprik

is-justin-trudeau-werkelijk-gevaccineerd?-gediplomeerd-verpleegster-uit-haar-twijfels-over-de-echtheid-van-trudeau’s-vaccinprik

21-09-21 07:40:00, In de aanloop naar de Canadese verkiezingen van 2021 in september, is de belangrijke vraag: is premier Justin Trudeau gevaccineerd? bericht Globalresearch.ca.

In april 2021 zou premier Trudeau zijn gevaccineerd met het AstraZeneca vector virale vaccin. Een tweede dosis werd in juli toegediend.

Hieronder is de video te zien van Justin Trudeau en zijn vrouw Sophie die hun eerste Covid-vaccinprik krijgen.

Twee maanden later in juli krijgt Justin Trudeau zijn tweede prik, deze keer is het het vaccin van Moderna Inc.

Het is dezelfde verpleegster. De procedure is vergelijkbaar.

Analyse

Een geregistreerd verpleegkundige (RN) heeft de eerste video van de vaccinatie van premier Trudeau en zijn vrouw, die werd uitgezonden op netwerk-tv, zorgvuldig bekeken.

Er waren verslaggevers aanwezig. Het was een zorgvuldig gepland public relations evenement.

De gediplomeerde verpleegster (RN) uitte haar twijfels over de authenticiteit van Trudeau’s vaccinatie.

Specifieke en routinematige procedures voor inenting, waaronder plaatsmarkering, worden normaliter toegepast. De inenting van Trudeau en zijn vrouw verliep niet volgens de normale procedures.

“Niemand doet het op die manier” met één hand, zegt de gediplomeerde verpleegster. Bekijk de video hieronder of klik hier.

Er is geen plaatsmarkering toegepast, de vermeende verpleegster in de video hierboven doet het met één hand. “Niemand doet het op die manier”.

Plaatsmarkering toegepast op inentingen wordt gedefinieerd als “een gebied of punt op een zacht weefsel dat wordt gebruikt als referentiepunt voor maatregelen op het lichaam of delen daarvan.”

In de video vergelijkt de verpleegster de procedure bij Justin Trudeau en zijn vrouw met de procedure die routinematig wordt toegepast bij patiënten die een vaccininjectie krijgen.

Bij alle patiënten die een vaccin krijgen, wordt een plaatsmarkering toegepast. “Dat is de juiste manier om het te geven”.

“Geen plaatsmarkering toegepast op Justin Trudeau. Ze gebruikt haar tweede hand niet. Het is duidelijk zichtbaar dat de vermeende verpleegster die Justin Trudeau vaccineerde niet over de vereiste vaardigheden beschikte.

#1. Geen plaatsmarkering,

# 2. Geen opzuigen van de spuit, om inenten in een bloedvat te voorkomen, wat ernstige medische problemen kan veroorzaken.

# 3. Een hand. Gooide die naald erin alsof het een dartpijltje was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: