Samuel Moyn’s gewetenloze aanval op mensenrechtenreus Michael Ratner is beschamend

samuel-moyn’s-gewetenloze-aanval-op-mensenrechtenreus-michael-ratner-is-beschamend

21-09-21 03: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Samuel Moyn’s venijnige en gewetenloze aanval op Michael Ratner, een van de beste mensenrechtenadvocaten van onze tijd, werd gepubliceerd in de New York Review of Books (NYRB) op 1 september. Moyn kiest Ratner uit als zondebok om zijn eigen bizarre theorie te ondersteunen dat het bestraffen van oorlogsmisdaden de oorlog verlengt door hem smakelijker te maken.

Hij beweert onoprecht dat het handhaven van de Geneefse Conventies en het zich verzetten tegen illegale oorlogen elkaar wederzijds uitsluiten. Zoals Dexter Filkins opmerkte in de New Yorker, Moyn’s “logica zou er voorstander van zijn om hele steden te verbranden, Tokyo stijl,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: