Verminderen gezichtsmaskers de verspreiding van COVID-19 in Bangladesh? Zijn de resultaten van Abaluck et al. betrouwbaar?

verminderen-gezichtsmaskers-de-verspreiding-van-covid-19-in-bangladesh?-zijn-de-resultaten-van-abaluck-et-al.-betrouwbaar?

21-09-21 02: 07: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Doel

“Dit zou echt het einde van het debat moeten zijn,” zegt Ashley Styczynski, een infectieziektenonderzoeker aan de Stanford University in Californië en een co-auteur van de preprint waarin de proef wordt beschreven. Het onderzoek “brengt dingen een stap verder in termen van wetenschappelijke nauwkeurigheid”, zegt Deepak Bhatt, een medisch onderzoeker aan de Harvard Medical School in Boston, Massachusetts, die onderzoek over maskering heeft gepubliceerd. – Nature | News | 09 September 2021 | “Gezichtsmaskers voor COVID slagen in hun grootste test tot nu toe

De toonaangevende trendsettende mainstream media en institutionele public relationsbureaus zijn zonder voorbehoud enthousiast over “de Bangladesh masker studie” (zie Bijlage A).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: