Zendingverspreiden www.kla.tv/19954

zendingverspreiden-wwwkla.tv/19954

,

De gedachten zijn vrij…” – hoe vrij, alstublieft?

23.09.2021 | www.kla.tv/19954

“De gedachten zijn vrij…” – hoe vrij, alstublieft? Gedachten zijn processen van de menselijke hersenen die, volgens hersenonderzoekers, ontstaan door omgevingsinformatie alsook door fysieke en psychologische prikkels van de persoonlijkheid. Een gezonde volwassen mens verwerkt tot 40.000 gedachten op een dag. De vorming en ontwikkeling van gedachten is gebonden aan de hersenfunctie. Op deze wijze beïnvloeden wij de vormgeving van ons huidige en toekomstige leven. Maar wat gebeurt er, als onze gedachten worden aangetast of zelfs gemanipuleerd? Zijn we dan niet kneedbaar als was? Daarmee zou niets meer een totale controle en slavernij, met als doel wereldheerschappij, in de weg staan. Maar welke onmens zou zoiets mensonterends willen plannen en uitvoeren? Elon Musk, hoofd en oprichter van Tesla Inc. kondigt in augustus 2020 de uitvinding aan van de zogenaamde “Neuralink”. Een neuralink is min of meer een computer, die mensen psychisch kan sturen. Een essentieel onderdeel hierbij is een implantaat, dat tussen de hoofdhuid en het schedeldak wordt geplaatst en met behulp van een app via Bluetooth met de smartphone kan communiceren. Volgens Musk zullen de mensen in de toekomst hun hersenen met computers moeten verbinden, om de komende kunstmatige intelligentie bij te kunnen houden. Prof. Dr. Karl Hecht, hoogleraar neurofysiologie en klinisch-pathologische fysiologie aan de Humboldt-universiteit in Berlijn, staat hier echter zeer kritisch tegenover. Het gaat hier over het beïnvloeden van, ja, zelfs over de controle van de gedachten en het bewustzijn. Dit zou een diepe ingreep in de natuur van de mens zijn, of vanuit religieus oogpunt: ”in Gods schepping”. Deze technologie kan namelijk gemakkelijk worden misbruikt, om de menselijke psyche en het denken bijna naar believen te beïnvloeden. Maar er bestaan nog vele andere benaderingen, ja, zelfs al aangemelde octrooien voor bewustzijns- en gedachtecontrole. Dit suggereert, dat er op de achtergrond een lopende agenda bestaat, een agenda voor totale controle. Zo beschrijft bijvoorbeeld het octrooi van de Duitse natuurkundige Dr. Bengt Nölting uit 2002, octrooinummer DE 102 53 433 A1 2004.05.27, gedetailleerd, hoe mensen, zonder hulpmiddelen of extra apparaten, van informatie kunnen worden voorzien, gedachten kunnen worden overgebracht of zelfs gedachten kunnen worden veranderd, uitsluitend door middel van elektromagnetische bundeling. De inzichten van deze patenten werden intussen geïntegreerd in psychowapens. Zo vertelt de Russische majoor I. Tsjernisjev in het militaire tijdschrift Orienteer terloops over wereldwijd ontwikkelde wapens: – elektromagnetische straling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: