Alain Berset is verstrikt in zijn affaire

alain-berset-is-verstrikt-in-zijn-affaire

22-09-21 10: 10: 00,

Gepubliceerd op 23. September 2021 door AS.

Federaal raadslid en minister van Volksgezondheid Alain Berset wordt geconfronteerd met zijn verleden in het midden van de Corona-crisis. 2012 had hij een buitenechtelijke affaire met een jonge artiest. Dat is althans de interpretatie van het bureau van de procureur-generaal van Zwitserland.

Eind vorig jaar heeft de Weltwoche de zaak openbaar gemaakt. De basis van het verhaal was een strafbeschikking van 14. September 2020 tegen de artiest wegens poging tot chantage. Ze had blijkbaar geprobeerd de artiest te chanteren op 21. In november 2019 zou zij hebben geprobeerd Berset te chanteren voor 100″000 frank door hem ontastende foto’s en e-mails te sturen, waarop hij op 12 een strafklacht bij de politie indiende. In december 2019 diende hij een strafklacht in bij de procureur-generaal van Zwitserland.

Duidelijke rollen

Daarmee was de zaak voor de media voorlopig afgehandeld en waren de rollen duidelijk: Berset,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: