Covid-“vaccin” voor 5- tot 11-jarige kinderen is “veilig” en lokt een “robuuste” antilichaamrespons uit – aldus Pfizer en BioNTech

22-09-21 10: 00: 00,

Gepubliceerd op 23. September 2021 van WS.

Pfizer heeft maandag aangekondigd dat een fase 2/3 studie heeft aangetoond dat het Covid “vaccin” “veilig” was en een “robuuste” antilichaamrespons veroorzaakte bij kinderen van vijf tot elf jaar. Maar deskundigen waarschuwen dat de gegevens van Pfizer “misleidend” zijn, informeerde het mediaportaal The Defender. Sommigen zouden zich zelfs afvragen of kinderen überhaupt wel gevaccineerd moeten worden.

Volgens The Defender is Pfizer van plan om binnenkort noodgoedkeuring aan te vragen bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). FDA-functionarissen hebben al aangekondigd dat het agentschap “binnen enkele weken” een vaccin voor jongere kinderen zou kunnen goedkeuren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: