Het coronavaccin bezorgt de wereldbevolking blootstelling aan grafeenoxide-nanodeeltjes, 5G zorgt voor de rest

het-coronavaccin-bezorgt-de-wereldbevolking-blootstelling-aan-grafeenoxide-nanodeeltjes,-5g-zorgt-voor-de-rest

23-09-21 07:29:00,

De vraag is of gevaccineerden met het Covid-vaccin automatisch verbonden worden met Bluetooth? Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. 

Hoe werkt Bleutooth
De filosofie achter Bluetooth is dat verschillende apparaten op korte afstand met elkaar verbonden worden. Het bereik van Bluetooth is zo ’n 10 meter en het werkt door  muren heen, maar metalen hebben een negatief effect op de ontvangst. Als twee apparaten verbinding maken met elkaar, noemt men dat ‘pairen’. De twee verbonden apparaten vormen zo een mini netwerk, ook wel een piconet genoemd. Het handige is dat elk apparaat in een piconet met tot wel 7 andere apparaten kan worden verbonden binnen hetzelfde piconet en een apparaat kan tot meerdere piconets tegelijkertijd behoren.

Wat kun je ermee?
Bluetooth is met name populair op mobiele apparaten, zoals telefoons, tablets, laptops, en de autoradio. Je kunt bijvoorbeeld met de draadloze telefoon via Bluetooth verbinding maken met de autoradio, en zo de muzieknummers op de telefoon beluisteren via de radio. De autoradio op zijn beurt kan gebruikt worden als carkit. Een andere toepassing is het versturen van foto’s van het mobieltje naar een laptop of tablet.

De (nano)processor
De processor is een onmisbaar onderdeel in een computer. Het bepaalt voor een heel groot deel de prestaties van de computer. En een processor is ook echt nodig, want zonder processor werkt een computer niet. De computer zal niet eens opstarten. Een nanoprocessor is een processor met een verwerkingscycli dat wordt uitgedrukt in nano-seconden.

Covid-19 gevaccineerden en nanoprocessors
Er zijn nanoprocessors aangetroffen bij gevaccineerden met het Covid-19-vaccin.
Een man die is geïnjecteerd met het Covid-19-vaccin, zegt dat apparaten overal om hem heen alsmaar blijven proberen verbinding met hem te maken: “Het enige probleem is dat overal waar ik ook ga, alles probeert verbinding met mij te maken. Ik stap in de auto, mijn auto probeert verbinding met mij te maken. Ik ga naar huis, mijn computer probeert verbinding te maken en ook mijn mobiel probeert verbinding te maken. Ik weet niet hoe ik het moet uitschakelen. Overal krijg ik dezelfde melding.”

Nanoprocessors
In een exclusief interview voor ’s Argentijnse alternatieve nieuwszender heeft Dr. Chinda Brandolino informatie gedeeld over de gevaren van de Covid-19-vaccins. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: