Welkom bij de CO2-monitoring kredietkaart die u afsnijdt bij uw CO2-maximum

welkom-bij-de-co2-monitoring-kredietkaart-die-u-afsnijdt-bij-uw-co2-maximum

23-09-21 11: 39: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Doconomy is een CO2-monitoring kredietkaart gesteund door de VN (Verenigde Naties), WEF (World Economic Forum) en Mastercard die belooft om uw koolstofuitgaven te volgen – en u af te sluiten zodra u uw toegestane koolstof maximum bereikt.

Welkom in de dreigende groene dystopie van Agenda 2030. Zoals ik vermeldde in mijn vorig artikel Nieuwe studie analyseert de uitvoering van Agenda 2030 Persoonlijke Koolstof Uitkeringen, de door de mens veroorzaakte klimaatverandering agenda wordt nog steeds snel vooruit geschoven terwijl de NWO (Nieuwe Wereld Orde) controleurs zien hoeveel kilometers ze kunnen persen uit de COVID Cult gekte.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: