Arts ‘afschuwelijk gewond’ na Pfizer-vaccin pleit bij Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen voor hulp – en krijgt niets

arts-‘afschuwelijk-gewond’-na-pfizer-vaccin-pleit-bij-amerikaanse-volksgezondheidsfunctionarissen-voor-hulp-–-en-krijgt-niets

24-09-21 01: 29: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In een exclusief interview met The Defender, zei Dr. Danice Hertz dat mensen zoals zij die ernstig gewond zijn geraakt door COVID-vaccins worden afgewezen of genegeerd, en omdat gezondheidsambtenaren hun verwondingen en mogelijke behandelingen niet willen onderzoeken, kunnen ze nergens terecht.

Danice Hertz, een 64-jarige arts die “verschrikkelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” werd na het krijgen van Pfizer’s COVID-vaccin, beweert dat Amerikaanse gezondheidsinstanties duizenden bijwerkingen negeren.

In een exclusief interview met The Defender, zei Hertz dat als ze terug kon gaan in de tijd, ze zich niet zou hebben laten vaccineren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: