Bekijk: De politie sluit een herberg vol Corona-rebellen

24-09-21 06: 33: 00, 17-jarige kreeg anafylactische shock na eerste “vaccinatie”: arts raadde onmiddellijk tweede dosis aan

Een verpleegster vertelt “Corona-Transition” hoe zij de laatste tijd steeds meer gevaccineerde jongeren in het ziekenhuis moest behandelen. Zesde deel van de serie: “Wat er echt gebeurt in Zwitserse ziekenhuizen”. Het risico voor kinderen en adolescenten om ernstig ziek te worden van covid-19 is zeer zeer gering. Toch oefenen de autoriteiten enorme druk uit op jongeren om zich te laten vaccineren. Maar de mRNA injecties zijn eigenlijk uiterst gevaarlijk. Doris M. krijgt dit elke dag te zien (…)

” Lees verder

“Als we de teugels in dit land weer willen overnemen, dan moet iedereen nu beginnen, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: