Booster verwarring neemt bezit als Biden uitgebreide geschiktheid aankondigt + meer

booster-verwarring-neemt-bezit-als-biden-uitgebreide-geschiktheid-aankondigt-+-meer

24-09-21 07: 02: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Booster Confusion Takes Hold as Biden Announces Expanded Eligibility

Politico reported:

President Joe Biden zei dat zijn regering deze week zal beginnen met het leveren van boostershots nadat de twee belangrijkste gezondheidsagentschappen van de natie een derde dosis van het Pfizer-BioNtech vaccin goedkeurden voor personen ouder dan 65 en mensen met een hoog risico.

“We hebben de middelen om COVID te verslaan als we samenkomen als een land en de middelen gebruiken die we hebben,” zei Biden in een toespraak vrijdag. “Deze week hebben we een stap gezet in de bescherming van de gevaccineerden met booster shots. Ik heb de hele tijd duidelijk gemaakt… de beslissing welke boosters gegeven moeten worden en wie ze krijgt, wordt overgelaten aan de wetenschappers en de dokters.”

Een dagelijkse pil voor de behandeling van COVID kan slechts enkele maanden verwijderd zijn, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: