Duizenden vrouwen melden menstruatiestoornissen na “vaccinaties”. Toch vermelden de fabrikanten deze niet als bijwerkingen

23-09-21 10: 20: 00,

Duizenden vrouwen melden menstruele onregelmatigheden na “vaccinaties”. Toch vermelden fabrikanten ze niet als bijwerking

Gepubliceerd op 24. September 2021 van WS.

In het Verenigd Koninkrijk hebben meer dan 30’000 vrouwen menstruatieproblemen gemeld na Covid-injecties, maar toch vermelden fabrikanten deze klachten niet als bijwerking van de “vaccins”, informeert het mediaportaal The Defender.

Volgens een redactioneel van Dr. Victoria Male, een voortplantingsarts aan het Imperial College in Londen, gepubliceerd op 16. September in het medisch wetenschappelijk tijdschrift The BMJ , waren er tot 2 september meer dan 30’000 meldingen van menstruele onregelmatigheden en vaginaal bloedverlies ontvangen door het Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) Yellow Card Scheme,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: