#ikweiger mee te doen met apartheid!

#ikweiger-mee-te-doen-met-apartheid!

24-09-21 09:42:00,

Als over een poosje ‘niet gevaccineerd’ verandert in ‘niet volledig gevaccineerd’…en ook zij die medische apartheid NU prima vinden worden buitengesloten… dan zullen schellen van de ogen vallen en zullen zij diezelfde apartheid luidkeels veroordelen! #QRCode #Apartheid

— TheDutchessNL (@TheDutchessNL) September 24, 2021

25/9 Den haag, Malieveld, 11.00 verzamelen.
Tegen de #coronapas – voor #MedischeVrijheid.

Ik ben er, jij ook?#QRCode #HugoDeQRankzinnige #medischeapartheid #vrijheidNU https://t.co/40ftKGZa8l

— ‘Hier spreekt de burger!’ (@DeSpreekt) September 24, 2021

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

Ga dan met je cursor helemaal naar de bodem van deze pagina. Daar vind je een invulscherm. Je kunt daar je reactie intypen of inplakken. Het kan soms geruime tijd duren voordat je reactie zichtbaar is.
Als je reageert kun je ook instellen dat je een seintje krijgt bij nieuwe reacties en/of bij nieuwe berichten.

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @transitieweb@mastodon.social. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: