Israëlische TV: 90% nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd

israelische-tv:-90%-nieuwe-covid-gevallen-bij-60-plussers-volledig-gevaccineerd

24-09-21 07:19:33,

—————————————————————————————————————————————–

Erkend door Israëlische media: ‘Ongevaccineerden hebben net zoveel kans om ziek te worden als gevaccineerden’ – Berekening in VS: Voor 1 ‘gered’ leven worden er door de ‘vaccins’ minimaal 9 gedood – Monsterlijk verdienmodel: Pharma producenten vervangen uw natuurlijke immuniteit door permanente verslaving aan ‘vaccinaties’

—————————————————————————————————————————————–

De Israëlische media kunnen er niet meer omheen, en worden door de feiten gedwongen de ongemakkelijke harde waarheid te brengen. Maandenlang werd – net als nog steeds in Nederland gebeurt – bij hoog en bij laag beweerd dat het (Pfizer) vaccin mensen zo goed beschermt, en de Delta variant vooral ongevaccineerden zou treffen. De realiteit blijkt exact omgekeerd. Kann News berichtte dat op één dag 250 van de 279 nieuwe Covid gevallen bij 60-plussers volledig gevaccineerd zijn. De andere 29 zijn ongevaccineerd of slechts één keer geprikt.

Voor heel Israël is het percentage gevaccineerden 94%. ‘Dit betekent dat het niet uitmaakt of je gevaccineerd bent,‘ legt de presentator uit. ‘Je hebt evenveel kans om ziek te worden.’ Maar de ongevaccineerden hebben tenminste één groot voordeel: zij lopen geen risico om op de enorme lijst met ernstige bijwerkingen en doden te belanden, en houden hun natuurlijke immuniteit tegen andere virussen en ziekten intact.

‘Het maakt niet uit of je gevaccineerd bent’

De twee Pfizer shots werken nu al niet meer in de oudere bevolking, en daarom krijgt die nu een derde (booster)shot. Hoelang die gaat ‘werken’ – als dat al gebeurt – is echter volstrekt onbekend. Overigens neemt de vermeende ‘vaccin effectiviteit’ ook onder de jongeren bevolking aanzienlijk af. De reporter wijst tevens op recente erkenning van de Amerikaanse CDC dat de virale lading in vaxxers NIET LAGER is dan in ongevaccineerden.

‘Simpel gezegd: gevaccineerde mensen die worden besmet kunnen de ziekte exact zo overbrengen als ongevaccineerden. Gebaseerd op deze data is het een beetje vreemd dat gevaccineerden die aan een geverifieerde (‘besmette’) persoon zijn blootgesteld worden gevrijwaard van quarantaine of een test. Deze kwestie is in het verleden al besproken, maar ging van tafel omdat men de algemene motivatie om gevaccineerd te worden niet wilde verlagen.’

Natuurlijk moest de zender ondanks deze ontluisterende cijfers wel ‘positief’ eindigen door te beweren dat iedereen zich toch maar moet laat prikken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: